Inloop tijden ma-za 10:00-15:00, Op afspraak ma-za 9:00-18:00, Zondag gesloten
Bel ons:  036-7630780

Home Button reparatie

Wil jij je home button laten repareren van je Smartphone of Tablet? Smart Service Almere repareert jouw device tegen voordelige prijzen en dat vaak 30 minuten! Wanneer jouw home button slecht reageert kan het kabeltje wat voor de klik zorgt lam zijn geworden en zal op en duur waarschijnlijk stuk gaan. Op dat moment werkt je home button helemaal niet meer.

Bij het repareren van een home button vervangen wij de gehele kabel die zorgt voor de zogenaamde druk. bij een iPhone 5, 5C, 4 en 4S is het repareren van een home button geen probleem. Bij het repareren van een iPhone 5S, 6, 6S, 7, 8, X en iPad Air 2komen er wel complicaties bij kijken, namelijk je touch-id (hetgeen wat voor het herkennen van je vinger zorgt). Doordat je touch-id een unieke code stuurt naar je moederbord zal deze helaas nooit meer werken nadat de kabel is vervangen (hier is niks aan te doen). Voor de rest werkt je Smartphone goed.

iPhone 4,5,6, iPads Samsungs noem het maar op, wij fixen het voor het voor je binnen no time! een gebroken home button van jouw iPhone of andere smartphone hoeft niet het einde van de wereld te zijn! Maak vandaag nog een afspraak om jouw homebutton te laten repareren! Op deze reparatie geldt een garantie van 12 maanden.

Maak nu een afspraak